Aanbod bij Boerderij Vitaal

Dagbesteding voor volwassenen vanaf 18 jaar

    Bij Boerderij Vitaal bieden wij dagbesteding aan volwassenen vanaf 18 jaar. Onze dagbesteding is specifiek gericht op verschillende doelgroepen, waarbij we streven naar een passend aanbod voor iedereen. Onze deelnemers kunnen onder andere behoren tot de volgende doelgroepen:

Voor mensen met NAH bieden wij een veilige en stimulerende omgeving waar zij hun dag zinvol kunnen besteden. We houden rekening met individuele mogelijkheden en bieden activiteiten die passen bij de behoeften van de deelnemers.

Ouderen kunnen bij ons terecht voor een gezellige en betekenisvolle dagbesteding. We creëren een warme en sociale omgeving waarin ze kunnen genieten van de activiteiten, de natuur en het gezelschap van anderen.

Voor mensen met een lichte verstandelijke en/of lichamelijke beperking bieden wij een aangepast programma dat is afgestemd op hun mogelijkheden en interesses. We streven ernaar om een veilige en inclusieve omgeving te creëren waarin zij kunnen deelnemen aan diverse activiteiten.

Mensen die te maken hebben met een sociaal isolement vinden bij Boerderij Vitaal een plek waar zij zich welkom en verbonden kunnen voelen. We bieden een ondersteunende omgeving waarin sociale interactie gestimuleerd wordt en waar zij deel kunnen nemen aan activiteiten die hen aanspreken.

Voor mensen die te maken hebben gehad met een burnout bieden wij een rustige en herstellende omgeving waar zij kunnen werken aan hun herstel. We hanteren een programma dat gericht is op het herstellen van energie, het vinden van balans en het opnieuw opbouwen van veerkracht.

Consulten fysiek, mentaal en emotioneel

    Bij Boerderij Vitaal bieden wij een breed scala aan activiteiten om tegemoet te komen aan diverse interesses en behoeften. Onze activiteiten zijn gericht op het bevorderen van gezondheid, creativiteit, het contact met de natuur en nog veel meer.

We bieden mogelijkheden voor schilderen, mozaïeken en houtbewerking. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon plezier wilt hebben met het ontdekken van je creatieve kant, we hebben voor elk wat wils.

We stimuleren een actieve levensstijl door middel van activiteiten zoals wandelen, fietsen, jeu de boules en verschillende balspellen. Bewegen in de buitenlucht en genieten van de prachtige omgeving van de boerderij is een geweldige manier om zowel lichamelijk als geestelijk welzijn te bevorderen.

Daarom hebben we verschillende activiteiten die je in contact brengen met de natuurlijke omgeving. Denk hierbij aan werken in onze moestuin, genieten van onze tuin en belevingstuin, en betrokkenheid bij het verzorgen van de dieren op de boerderij. Ook hebben we diverse fruitbomen waarvan we samen heerlijke appeltaarten bakken en jam maken.

Of je nu graag achter de computer zit voor een spelletje of liever kaarten speelt met mededeelnemers, er is altijd ruimte voor spelplezier en gezelligheid.

Meer weten?

Wil je meer weten over ons aanbod?
Neem dan contact met ons op voor een persoonlijk gesprek of een rondleiding. Samen bekijken we de mogelijkheden en kunnen we een plan maken.