Over ons

Boerderij Vitaal is een bijzonder initiatief dat is ontstaan uit de passie en toewijding van Wim Haafkes en Nathalie Haafkes-Brinkman. Wij hebben met veel enthousiasme en zorg een prachtige zorgboerderij gecreëerd voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet-aangeboren hersenletsel. Maar we willen benadrukken dat iedereen, ongeacht de aard van hun beperking, van harte welkom is om eens een kijkje te komen nemen op onze boerderij.

Bij Boerderij Vitaal staan jouw wensen en mogelijkheden centraal. Ons doel is om samen met jou en anderen een zinvolle dagbesteding te creëren waarbij we werken aan een gezonde leefstijl en tegelijkertijd genieten van de rust, ruimte en natuur om ons heen. Met ons team van gepassioneerde en deskundige medewerkers zorgen we ervoor dat Boerderij Vitaal een warme en fijne plek is om te zijn. We zijn er om je te ondersteunen, te inspireren en samen mooie momenten te creëren.

Bij Boerderij Vitaal geloven we in de kracht van zinvolle dagbesteding. We bieden een warme en inclusieve omgeving waarin we ons volledig richten op de individuele mogelijkheden en interesses van onze deelnemers. Bij ons is er ruimte voor persoonlijke groei, het ontdekken van talenten en het beleven van plezierige activiteiten. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, zodat we voldoende aandacht kunnen geven aan elke deelnemer. Per dagdeel hebben we plaats voor maximaal 10 deelnemers, waardoor er een intieme en vertrouwde sfeer heerst.

Op onze boerderij is de natuurlijke omgeving een bron van inspiratie en mogelijkheden. In onze prachtige moestuin kun je je groene vingers laten wapperen. Je vindt er maar liefst 20 appelbomen, verschillende perenbomen, een pruimenboom, bessenstruiken en nog veel meer. Samen gaan we aan de slag om de vruchten van dit land te oogsten en er heerlijke producten zoals jam en appeltaart van te maken. Daarnaast zijn er ook dieren die dagelijks verzorging nodig hebben. Van onze vriendelijke kippen tot onze trouwe pony, van de schapen met hun lieve lammetjes tot onze vrolijke honden en poezen. Er is altijd wel iets te beleven en te ontdekken op de boerderij. Bovendien hebben we voldoende hout beschikbaar voor degenen die graag met houtbewerking bezig zijn. Als je wat extra energie hebt, kun je bijvoorbeeld hout kloven en zo een bijdrage leveren aan het boerenleven.

Voel je welkom bij Boerderij Vitaal en ontdek hoe wij jou kunnen begeleiden naar een betekenisvolle en plezierige daginvulling. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie of om een afspraak te maken. We kijken ernaar uit om jou te ontmoeten!

Ons doel is samen met anderen bezig zijn met een zinvolle dagbesteding, werken aan een gezonde leefstijl en genieten van de ruimte, rust en natuur.

Samen met een team van enthousiaste medewerkers maken we Boerderij Vitaal tot een fijne plek om te zijn.

Even voorstellen

Wim Haafkes

Wim is vanaf 1986 werkzaam binnen de (complementaire) hulpverlening. Als natuurgeneeskundige, acupuncturist en homeopaat heeft Wim veel kennis van en ervaring met de verschillende vormen van natuurlijke geneeswijzen, klik hier voor meer info.  Hij is een natuurmens, weet als geen ander gezondheid en natuur met elkaar te verbinden. Daarnaast houdt hij erg van reizen en andere culturen. Wim is een uitstekende kok en weet met natuurlijke producten de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Nathalie Brinkman

Nathalie is vanaf 1994 werkzaam binnen de (complementaire) hulpverlening, Klik hier voor meer info. Als psychosociaal therapeut, mindfulnesstrainer en gewichtsconsulent heeft Nathalie veel kennis van en ervaring met de verschillende vormen binnen de psychosociale hulpverlening, stressreductie en persoonlijke ontwikkeling. Nathalie is een mensenmens en altijd bezig het beste bij mensen naar boven te halen. Ze is erg zorgzaam, inspirerend en geduldig.