Over ons

Boerderij Vitaal is een initiatief van Wim Haafkes en Nathalie Haafkes- Brinkman.

Wij zijn een zorgboerderij begonnen voor mensen met een lichamelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel van jong volwassenen tot ouderen. Ook met een andere beperking ben je welkom om te komen kijken op onze boerderij. Wij bieden een zinvolle dagbesteding aangepast aan de mogelijkheden en interesse van de deelnemer.  Per dagdeel is er plek voor 10 deelnemers.

Buiten is er van alles te doen, zoals werkzaamheden in de moestuin, er staan wel 20 appelbomen, een aantal perenbomen, pruimenboom, bessen en meer waar we allemaal jam, appeltaart, iets van willen maken.
Verder hebben we dieren die elke dag verzorgd moeten worden. We hebben kippen, een pony, 7 schapen met lammetjes 2 honden, 2 poezen…
Er is voldoende hout voor houtbewerking, of iemand die te veel energie heeft kan hout kloven.. Kortom, er is van alles te doen.  Uitgangspunt zijn jou wens en mogelijkheden!

Ons doel is samen met anderen bezig zijn met een zinvolle dagbesteding, werken aan een gezonde leefstijl en genieten van de ruimte, rust en natuur.

Samen met een team van enthousiaste medewerkers maken we Boerderij Vitaal tot een fijne plek om te zijn.

Team

Wim Haafkes

Wim is vanaf 1986 werkzaam binnen de (complementaire) hulpverlening. Als natuurgeneeskundige, acupuncturist en homeopaat heeft Wim veel kennis van en ervaring met de verschillende vormen van natuurlijke geneeswijzen, klik hier voor meer info.  Hij is een natuurmens, weet als geen ander gezondheid en natuur met elkaar te verbinden. Daarnaast houdt hij erg van reizen en andere culturen. Wim is een uitstekende kok en weet met natuurlijke producten de lekkerste gerechten op tafel te zetten.

Nathalie Brinkman

Nathalie is vanaf 1994 werkzaam binnen de (complementaire) hulpverlening, Klik hier voor meer info. Als psychosociaal therapeut, mindfulnesstrainer en gewichtsconsulent heeft Nathalie veel kennis van en ervaring met de verschillende vormen binnen de psychosociale hulpverlening, stressreductie en persoonlijke ontwikkeling. Nathalie is een mensenmens en altijd bezig het beste bij mensen naar boven te halen. Ze is erg zorgzaam, inspirerend en geduldig.