Activiteiten Boerderij Vitaal Enschede Hengelo

Bij Boerderij Vitaal bieden wij een breed scala aan activiteiten om tegemoet te komen aan diverse interesses en behoeften. Onze activiteiten zijn gericht op het bevorderen van gezondheid, creativiteit, het contact met de natuur en nog veel meer.

We bieden mogelijkheden voor schilderen, mozaïeken en houtbewerking. Of je nu een ervaren kunstenaar bent of gewoon plezier wilt hebben met het ontdekken van je creatieve kant, we hebben voor elk wat wils.

We stimuleren een actieve levensstijl door middel van activiteiten zoals wandelen, fietsen, jeu de boules en verschillende balspellen. Bewegen in de buitenlucht en genieten van de prachtige omgeving van de boerderij is een geweldige manier om zowel lichamelijk als geestelijk welzijn te bevorderen.

Daarom hebben we verschillende activiteiten die je in contact brengen met de natuurlijke omgeving. Denk hierbij aan werken in onze moestuin, genieten van onze tuin en belevingstuin, en betrokkenheid bij het verzorgen van de dieren op de boerderij. Ook hebben we diverse fruitbomen waarvan we samen heerlijke appeltaarten bakken en jam maken.

Of je nu graag achter de computer zit voor een spelletje of liever kaarten speelt met mededeelnemers, er is altijd ruimte voor spelplezier en gezelligheid.

Bij Boerderij Vitaal streven we ernaar om een gevarieerd activiteitenprogramma aan te bieden dat aansluit bij de interesses en mogelijkheden van onze deelnemers. We geloven dat een zinvolle dagbesteding bijdraagt aan een gezond en gelukkig leven. Ons team van begeleiders staat klaar om je te ondersteunen en te begeleiden bij het ontdekken en genieten van de activiteiten die voor jou het meest waardevol zijn.